Vårdmottagning

Behandling utan stress


Mottagningen Odenplan

Adxto Care driver en vårdmottagning centralt beläget i Läkarhuset Odenplan i Stockholm. Här tar våra sjuksköterskor emot patienterna i en lugn och trevlig miljö. Behandlingarna ges i sköna fåtöljer i hemmiljö med fantastisk utsikt över Stockholm. Kaffe/te och smörgås serveras och man har även möjlighet att titta på TV, läsa tidningar och surfa gratis via Wi-Fi.

Infusionsmottagningen har öppet flera dagar i veckan både dag- och kvällstid så att patienterna kan komma för sin behandling när det passar dem själva.

Om vi inte svarar på telefon, lämna gärna ett meddelande eller skicka ett mail till care@adxto.com så återkommer vi så fort som möjligt.Spirometrier/Intyg

Nu har ni som arbetar med härdplaster möjlighet att få ett tjänstbarhetsintyg utfärdat av Adxto Care.

Det gäller framförallt personer som arbetar med fransförlängning, nagelförlängning, billackering, gjuteriarbete samt tandteknik.

Undersökningen innebär:

1. Besök hos sjuksköterska för spirometriundersökning* och ifyllande av hälsoenkät.

2. Läkarbesök med utvärdering av enkätsvar och spirometriresultat samt om allt ser bra ut, utfärdande av ett tjänstbarhetsintyg för arbete med härdplaster.

*= Spirometri innebär en lungfunktionsundersökning som är helt smärtfri och där personen blåser tre gånger i ett munstycke för att mäta funktionen i lungorna.

Pris: 2 250kr

För att boka tid i Stockholm Klicka här Om du har frågor eller önskar mer information vänligen maila till intyg@adxto.com

För information om bokningsbara tider i Härnösand, vänligen maila till info@obackakliniken.se

  • Behandlingen känns odramatisk. Även om jag är stressad/orolig tar personalen sig tid med mig.

  • Tycker det är så trevligt att det inte är "sjukhusbetonat" utan mycket trevligare miljö.

  • Miljön, ingen stress, hög empati och lyssnande utifrån individens behov.

  • Personligt bemötande. Omhändertagandet är stort. Trevlig miljö.

  • Smidigt, centralt bekvämt och flexibelt. Trevlig personal och fin miljö. Ofta trevlig samvaro med andra patienter under infusionen.

  • Mycket trevlig och omtänksam personal. Lugn och skön miljö. Man känner sig bortskämd. Härligt med kaffe och macka. Ligger bra till vid T-bana Odenplan. Medicinen hämtas ut med fullmakt och jag behöver inte bekymra mig.

Vi som arbetar här