Vårdmottagning

Behandling utan stress


Mottagningen Hötorget
Infusioner

Adxto Care flyttar sin från Odenplan till fina lokaler alldeles invid Hötorget. Här tar våra sjuksköterskor emot patienterna i en lugn och trevlig miljö. Behandlingarna ges i sköna fåtöljer i hemmiljö. Kaffe/te och smörgås serveras och man har även möjlighet att titta på TV, läsa tidningar och surfa gratis via Wi-Fi.

Infusionsmottagningen har öppet flera dagar i veckan både dag- och kvällstid så att patienterna kan komma för sin behandling när det passar dem själva.

Om vi inte svarar på telefon, lämna gärna ett meddelande eller skicka ett mail till care@adxto.com så återkommer vi så fort som möjligt.

Medicinska kontroller & Läkarintyg

Arbetsgivaren ansvarar enligt lag för att medicinska kontroller genomförs eller erbjuds anställda som utför arbete i vissa riskmiljöer och under förhållanden med ökad risk. Kontrollerna är obligatoriska för att arbetstagaren ska få arbeta inom respektive område.

För mer information Klicka här

Provtagning
Fosterscreening - säkert och exakt Adxto Care utför blodprovstagning för Dynamic Code Panorama NIPT.

Som blivande förälder oroar man sig för sitt ofödda barns hälsa. Det är naturligt. Med Panorama® NIPT får ni säkra svar om ni har en hög eller låg risk för avvikelser, redan från nionde veckan. Specialistrådgivning både inför köp, samt efter du fått svar, erbjuds. Panorama® är ett icke-invasivt prenatalt screeningtest (NIPT, Non-Invasive Prenatal Test), som visar ditt ofödda barns risk för genetiska avvikelser. Med ett NIPT-test analyserar man DNA från fostret via ett vanligt venblodprov från mamman.

Ta del av viktig information och om hur du går till väga på https://www.carestore.com/nipt-panorama. Boka tid för blodprovstagning i Stockholm När du köpt och betalat för ett Panorama NIPT, skriver du ut och fyller i patientsamtycke samt beställningsformulär och tar med dig dessa plus orderbekräftelse till din valda mottagning. De tar emot dina formulär, tar ditt blodprov och skickar allt till laboratoriet. Provtagaren har ej möjlighet att svara på frågor om Panorama NIPT, men du är välkommen att kontaka vår support:

013-465 53 23 eller support@dynamiccode.se.

För att boka tid så skickar du ett mail till care@adxto.com, där du anger NIPT + ditt ordernummer som du får av oss när du köpt NIPT-testet.

Om NIPT i media: Dagens medicin

  • Behandlingen känns odramatisk. Även om jag är stressad/orolig tar personalen sig tid med mig.

  • Tycker det är så trevligt att det inte är "sjukhusbetonat" utan mycket trevligare miljö.

  • Miljön, ingen stress, hög empati och lyssnande utifrån individens behov.

  • Personligt bemötande. Omhändertagandet är stort. Trevlig miljö.

  • Smidigt, centralt bekvämt och flexibelt. Trevlig personal och fin miljö. Ofta trevlig samvaro med andra patienter under infusionen.

  • Mycket trevlig och omtänksam personal. Lugn och skön miljö. Man känner sig bortskämd. Härligt med kaffe och macka. Medicinen hämtas ut med fullmakt och jag behöver inte bekymra mig.

Vi som arbetar här