Kontakt

Kunniga, strukturerade och lätta att arbeta med

vi brinner för vårt arbete och det vi kan tillföra
Helena Östregård
VD
Helena har över 13 års erfarenhet inom både sälj och marknadstillgänglighet inom läkemedelsindustrin. Hon är nu verksam som VD för Adxto care & COO för Adxto Solutions. Som senior konsult är hon ansvarig för kvalitetssäkrings samarbetsprojekt, genomförbarhetsstudier och strategier för marknadsinträde. Helena anslöt till Adxto 2013 som COO och blev sedan befordrad till VD 2015. Helena har en MBA från Univ. av Liverpool, Storbritannien.
Tomas Guinchard
Grundare och Styrelseordförande
Tomas har omfattande erfarenhet inom läkemedelsindustrin i Sverige. 1995 grundade han Kinchard Consulting. Tomas drev Kinchard under 12 års tid, började med en anställd och växte till 150. 2008 flyttade Tomas till Singapore och startade Adxto Holding PteLtd. Han har en B.A. i företagsekonomi Uppsala Universitet.
Dr. Rolf Gustafson
Medical Director
Rolf är specialist inom infektionssjukdomar och klinisk immunologi med diplom i tropisk medicin. Han är också docent vid Karolinska Institutet i Stockholm.​
Torbjörn Carlsson
CFO
Torbjörn började på Adxto 2008 och arbetar nu som CFO för fyra företag inom koncernen Adxto AB i Sverige och Finland. Torbjörn har gedigen erfarenhet inom finans och administration efter många år inom bank - och finanssektorn. Han har en B.A. i företagsekonomi från Uppsala universitet.​
Telefon: +46 706 49 50 90
Johan Malm
Marknadschef
Med över 20 års erfarenhet inom läkemedels- och hälsovårdsområdet har Johan arbetat med både nationell och internationell marknadsföring, främst inom kroniska specialiserade sjukdomar. Han har en internationell uppväxt bakom sig med bland annat 13 år i Italien där han också studerade marknadsföring och ledarskap på SDA Bocconi Business School i Milano.
Josephine Lindell
HR- & Marknadspartner
Josephine är sedan januari 2018 det nyaste tillskottet i Adxto-teamet. Utöver flerårig erfarenhet inom sjukvårdsadministration har hon en kandidatexamen i psykologi med inriktning mot personal, arbete och organisation från Stockholms Universitet.

Våra andra kontor

Sverige & Finland

 
Mottagningen Kungsgatan
 
Adxto OY, Finland