Om oss

Vi vill bidra till smartare vård

Det är vår vision

Störst i Norden med innovativa vårdtjänster

För att lyckas med innovation inom Life Science krävs förståelse och kunskap om branschen
Gedigen erfarenhet och brett kontaktnät
Adxto är ett företag med gedigen erfarenhet från olika verksamheter inom Life Science. Stora delar av vår ledningsgrupp började redan i mitten av 90-talet med att utveckla tjänster mot läkemedelsindustrin, Apotek och sjukvård. Vi har ett brett kontaktnät och god kännedom om allt från forskning, sälj, marknad och implementering och uppföljning av läkemedelsbehandlingar. Våra medarbetare har en bred bakgrund inom sjukvård, apotek och läkemedelsindustri.


Adxto AB och Adxto Care AB (vårdbolag) bildades 2007 då Tomas Guinchard tillsammans med kollegor precis hade sålt sitt tidigare bolag Kinchard Consulting som var först i Norden med att erbjuda konsulter inom sälj och marknad mot läkemedelsindustrin. Vår långa erfarenhet och breda kunskap inom Life Science gör att vi har en god uppfattning om vad som verkligen fungerar, samt vikten av att följa både etiska regelverk och lagar. Med rätt kunskap finns det mycket man kan bidra med från den privata sektorn som kommer alla till nytta.

Fråga oss så berättar vi mer!
Innovativt vårdbolag
Adxto Care som är registrerade vårdgivare hos Socialstyrelsenär ett litet och innovativt vårdbolag som startades 2007. Vårt mål är att lösa utmaningar i vården som ordinarie vård inte redan har löst. Därav namnet Adxto som står för "Add Xtra to" healthcare.
Vårdsupportföretag
Adxto Care är ett fristående vårdsupportföretag som fungerar som ett komplement till den ordinarie vården. Genom konsultuppdrag utreder vi utmaningar i vården och föreslår samt implementerar lösningar med hjälp av projektsjuksköterskor.
Mission
Adxtos mission är att sträva efter inre och yttre hälsa eftersom vi är övertygade om att optimerad hälsa för individen ger ökad samhällsnytta för alla.
Verksamhet i flera länder
  • Sverige
  • Finland
  • Norge